Επαναστατικές Σίτες Πλισέ

Οι σίτες πλισέ της Primo είναι μια εύκολη και λειτουργική λύση στα χέρια του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής, τοποθετούνται γρήγορα και απλά και παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες κάλυψης ανοιγμάτων.

PLIXI

Η σίτα PLIXI Primo παράγεται σε 3 βασικές εκδόσεις: Μονόφυλλη, ∆ίφυλλη και Αναστρέψιμη.
Έχει χαμηλό κάτω οδηγό, (7mm). Φέρει ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο.
Η εγκατάσταση/ απεγκατάσταση της γίνεται άμεσα και πολύ εύκολα χάρη στα ειδικά κλίπ στα οποία εφαρμόζει.

∆ιατίθεται και σε άλλες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας

ΚΟΜΨΟ DESIGN

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ

ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ

Η ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ σίτα Primo σχεδιάστηκε για την εύκολη και αποτελεσματική προσαρμογή σε ανοίγματα επάλληλων κουφωμάτων. Έχει χαμηλό κάτω οδηγό (7mm). Φέρει ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο. Η εγκατάσταση/ απεγκαταστάση της γίνεται άμεσα και πολύ εύκολα χάρη στα ειδικά κλίπ στα οποία εφαρμόζει

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Χάρη στα ειδικά κουμπώματα οι σίτες της Primo αφαιρούνται και επανατοποθετούνται με μια κίνηση. Καθιστώντας τον καθαρισμό και τη φύλαξη τους μια απλή διαδικασία.

ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ

Η EΡΠΥΣΤΡΙΑ σίτα Primo καταργεί τον κάτω οδηγό με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει πιο εύκολα, να μην συγκρατεί νερά να καθαρίζεται αμέσως. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα επέκτασης από μονόφυλλη και δίφυλλη σε σήτα πολλαπλών στελεχών (βαγονάκια) για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Και φυσικά διαθέτει και αυτή το ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο. Όπως επίσης τα ειδικά κλίπ για εύκολη εγκατάσταση/απεγκατάσταση.

ΠΑΝΙ

Οι σίτες πλισέ Primo διαθέτουν ειδικό άκαυστο πανί τύπου ακορντεόν κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο.
Είναι υψηλής αντοχής στον αέρα και το χρόνο και διατηρεί τη θέση και το σχήμα του χάρη στο κορδόνι από κέβλαρ που τις διαπερνά κάθετα. ∆ιατίθεται σε δύο χρώματα μαύρο και γκρί.

∆ιατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και σε απομίμηση ξύλου κατόπιν παραγγελίας.

TOP